tisdag 8 mars 2011

Gizem Gundem

Gizem Gundem, en av mina basta vanner, sa vacker!
 Ska se ut sahar i sommar!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste bara säga att jag tycker du verkar vara en riktigt bra tjej. Bland det värsta jag vet är folk som inte kan glädjas åt andras framgång.

Jag hoppas att du eller Carro vinner stylisterna!

Leyla sa...

Melody :)! Jag skrev under ditt hårinlägg där du visade din nya ljusa hårfärg. Du svarade att du färgar ditt hår själv. Jag upplever exakt som du att jag sällan får den färg eller klippningen jag önskar mig, då har jag ändå varit hos bl.a. Corinne and friends osv.

HUR lyckas du få en sån fin och ljus färg genom att färga själv? Tipsa gärna lite om färg och hur då går tillväga. GRYMT BRA!

Elle sa...

Du är verkligen en underbar själ. Jag tittar på stylisterna, och jag tror hela Sverige kommer se hur vacker personlighet du har idag. Jag skäms när jag ser de andra två som blir griniga, avundsjuka och tänker är det såhär vi människor är? Jag känner igen mig, men inspireras genast av hur varm, kärleksfull och positiv du är. Tack för att du inspirerade mig till att skaka av mig de egenskaperna som även Kajsa och Nicklas besitter. Du är wonderful mashaAllah, hoppas DU VINNER!!

Marty sa...

Hej du fantastiska lilla varelse! Skulle precis skriva en kommentar om hur härlig och positiv du verkar nu när jag sett dagens avsnitt, men så ser jag att två tjejer innan mig har formulerat sig så fint så jag säger helt enkelt bara: I agree!
Du är en genuin person med stort hjärta (och grym stil)!

Anonym sa...

Åh, vad jag gillar programmet och du är helt klart min favorit, hoppas du börjar uppdatera bloggen mer:)

Erik sa...

Tja!
Jag såg på ett avsnitt av serien Stylisterna (det verkar vara det senaste ser jag efter att ha läst de andra kommentarerna) och slogs av hur du hanterade vissa situationer i jämförelse med andra deltagare som kändes väldigt avundsjuka av sig. Nu har jag kollat lite mer på serien och jag blir fascinerad över vilken genuint fin människa du är! Du verkar se det bästa hos andra människor och inte fästa dig vid saker som gör en på dåligt humör. Du är inte missunnsam eller blir sur när det går bra för andra utan gläds med dem. Har aldrig träffat på en så konstruktiv människa som resonerar så klokt och uppriktigt om hur man ska se på saker som händer en i livet.

Jag önskar att jag vore mer som du!
/Erik

maniac sa...

aaaaw, jag blir sa rord av era kommentarer... tack ska ni ha for era fina ord..

Och pa begaran kan jag absolut gora ett inlagg om hur jag fargar mitt har =)

stora varma kramar!